GLO Hotels
GLOBAL HOTELS

Kampanjakoodi

Yritystunnus

Lisää hakuvaihtoehtoja »
 • GLO Hotel Art
  Helsingin Design Districtin sydämessä

GLO Hotelli Helsinki Art

Koe Helsinki asumalla keskellä Designkorttelia Helsingin keskustassa.

Miltä kuulostaa ainutlaatuinen tutustuminen yli 100 vuotta vanhan linnan tunnelmaan Helsingin keskustassa osana hotelliyöpymistä? GLO Hotelli Art tarjoaa erilaisen hotellikokemuksen Helsingin ytimessä. Erinomainen sijainti keskellä Designkorttelia, lumoava tunnelma, näytteillä oleva taide ja modernit hotellihuoneet toivottavat viihtymään. Hotellin vastaanotto, ravintola, baari ja kokoustilat sijaitsevat tyylikkäässä Art Nouveau –linnarakennuksessa, ja suurin osa hotellin huoneista sijaitsee linnarakennusta ympäröivissä uudemmissa, moderneissa rakennuksissa. GLO Hotelli Helsinki Artissa on myös monia kokoustiloja, jotka takaavat Helsingin Keskustassa järjestettävien kokousten ja tapahtumien menestyksen.

Lifestylehotelli GLO Art sijaitsee Helsingin parhaalla paikalla, ja siinä on 171 modernisti varusteltua huonetta sekä ensiluokkainen kuntosali vieressä asiakkaiden käyttöön. Toivotamme niin lomailijat kuin yritysasiakkaatkin tervetulleiksi.

 • Sijaitsee Helsingin Designkorttelin (Design District) sydämessä, 700 metriä Helsingin kaupallisesta keskipisteestä. Designkortteli on eloisa muotoilun ja muodin kehto lukuisine kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen.
 • Moderni lifestylehotelli, 171 huonetta, ravintola ja baari.
 • Lumoava, kodikas Art Nouveau tunnelma hotellin päärakennuksessa, jossa ainutlaatuisia, kauniita yksityiskohtia.
 • Kaikkialla hotellissa taidetta GLO Art Collection -taidekokoelmasta.
 • Huoneluokkia neljä: GLO Smart, GLO Comfort, GLO Luxe sekä GLO Sviitti.
 • Toimivat ja kattavat kokoustilat jopa 200 henkilölle, yhteensä tilat jopa 550 henkilölle.
 • Korkeatasoinen kuntosali hotellin läheisyydessä lisämaksusta.
 • Helppo tulla autolla, samassa rakennuksessa maksullinen pysäköintihalli, johon kulku hissillä.

GLO Hotelli Art on voittanut Tripadvisorin Travellers’ Choice 2015 -palkinnon ja Certificate of Excellence 2015, ollen Helsingin 13. suosituin hotelli. Lue kävijöiden kokemuksia Tripadvisorin sivuilta. 

 

Tiesitkö että...?

Vappu on ylioppilaille, erityisesti teekkareille, vuoden tärkein juhla. Lukuvuoden päättymistä ja kesän alkamista juhlistetaan monilla hienoilla perinteillä ja juhlien. Todellisia teekkariperinteitä ei ole Suomessa kuin kourallisessa kaupunkeja: Espoossa, Lappeenrannassa, Tampereella, Oulussa ja Turussa. Tunnetuimpia perinteitä ovat erilaisten patsaiden lakitukset ja vapunpäivän piknikit. Monille teekkareille ikimuistoisin vappumuisto on ensimmäisen opiskeluvuoden kruunaava teekkarikaste, jossa fuksit kastetaan teekkareiksi.

Hotelli GLO Art on entinen Polin talo, ja etenkin vapun aikaan talon historia nousee erityisesti Espoon otaniemeläisten teekkarien mieliin. GLO Artissa eletään vapun hengessä aina näin keväisin, kun teekkareilla alkaa vapunvietto. Hieman ennen vapunpäivää hotellin ovien eteen ilmestyvät  jalanjäljet, jotka kulkevat vanhalta Teknilliseltä korkeakoululta, Hietalahden torin laidalta, pienen koukkauksen kautta vanhalle Polille, GLO Artiin.

Polyteknikkojen orkesteri on järjestänyt vuosittain jo vuodesta 1928 alkaen Waputin-konsertin vanhalla Polilla vapunpäivänä. Se on yksi tämän vuoden viimeisiä vapputapahtumia. Varsinaisesti teekkarien vappukalenteri päättyy vasta AfterWappuun 7.5.

 

Feel Good Vappu

Kaupunki on kevään juhlan näyttämönä, kun vappua juhlitaan ja kaupunki herää eloon sekä ilonpitoon. Vappu on parhaimmillaan Helsingin sekä Espoon sydämessä, GLO Hotelsien kanssa!

White Nights

Kesä on valon aikaa Helsingissä ja kaupunki on silloin kauneimmillaan. Tule nauttimaan valoa tulvivista kesäöistä pääkaupungin sydämeen.

 review pro logo

Want to know what others think? See our ratings and reviews here