Varaa huone

Lapsia/huone

0-11 vuotta

Saapumis ja lähtöpäivämääräsi

Saapumispäivä

Lähtöpäivä

Yötä
Peruuta varaus Lisää koodi

Kampanjakoodi

Yritystunnus

Matkatoimistotunnus (IATA#)

Kiintiökoodi

Kiintiöt- ja matkatoimistot »
Hae hinnat
  • GLO Kluuvi
    Moderni täyden palvelun lifestyle-hotelli ja kokoustilat keskellä Helsinkiä
    Varaa nyt

GLO Hotelli Helsinki Kluuvi

Toimiva ja tyylikäs täyden palvelun lifestyle-hotelli keskellä Helsinkiä.

Miltä tuntuisi herätä rauhallisten yöunien jälkeen virkeänä aivan Helsingin keskustassa?
Runsaan maittavan aamiaisen jälkeen voisi vaikkapa mennä ostoksille alueen lukuisiin designer-liikkeisiin tai viihtymään keskipäivän elokuvanäytökseen. Illalla voisi vierailla alueen gallerioissa tai mennä trendikkäälle drinkille kaupungin tyylikkäimpään baariin. GLO Kluuvi Hotelli on lähellä kaikkia Helsingin tapahtumia. Oli kyse sitten business-tapaamisesta tai pitkästä viikonlopusta, löytyvät kaikki palvelut hotellin viereltä. GLO Hotelli Helsinki Kluuvin ylellisissä huoneissa on trendikkään kodin tunnelma, runsas varustelutaso ja maailmanluokan palvelu. Tervetuloa rentoutumaan!

GLO Hotelli Helsinki Kluuvi on voittanut Tripadvisorin Travellers’ Choice 2014 -palkinnon, ollen Helsingin 9. suosituin hotelli. Lue kävijöiden kokemuksia Tripadvisorin sivuilta.

TripAdvisor

Finnair Plus

Finnair Plus jäsenet hyötyvät 15% alennuksesta parhaasta hinnastamme GLO Hotel Airportissa 3. toukokuuta 2015 asti ja 10% päivähuoneista koko vuoden ajan!

25 Feb

Hotel GLO @Hotel_GLO Vielä ehtii hiihtoloman viettoon Helsinkiin ja Espooseen – säästä jopa 15% yöpymisestäsi! Yövy 2 yötä ja säästä... t.co/4f2s1H5Iod

review pro logo

Want to know what others think? See our ratings and reviews here