Varaa huone

Lapsia/huone

0-11 vuotta

Saapumis ja lähtöpäivämääräsi

Saapumispäivä

Lähtöpäivä

Yötä
Peruuta varaus Lisää koodi

Kampanjakoodi

Yritystunnus

Matkatoimistotunnus (IATA#)

Kiintiökoodi

Kiintiöt- ja matkatoimistot »
Hae hinnat
  • GLO Kluuvi
    Moderni täyden palvelun lifestyle-hotelli ja kokoustilat keskellä Helsinkiä
    Varaa nyt

GLO Hotelli Helsinki Kluuvi

Toimiva ja tyylikäs täyden palvelun lifestyle-hotelli keskellä Helsinkiä.

Miltä tuntuisi herätä rauhallisten yöunien jälkeen virkeänä aivan Helsingin keskustassa?
Runsaan maittavan aamiaisen jälkeen voisi vaikkapa mennä ostoksille alueen lukuisiin designer-liikkeisiin tai viihtymään keskipäivän elokuvanäytökseen. Illalla voisi vierailla alueen gallerioissa tai mennä trendikkäälle drinkille kaupungin tyylikkäimpään baariin. GLO Kluuvi Hotelli on lähellä kaikkia Helsingin tapahtumia. Oli kyse sitten business-tapaamisesta tai pitkästä viikonlopusta, löytyvät kaikki palvelut hotellin viereltä. GLO Hotelli Helsinki Kluuvin ylellisissä huoneissa on trendikkään kodin tunnelma, runsas varustelutaso ja maailmanluokan palvelu. Tervetuloa rentoutumaan!

GLO Hotelli Helsinki Kluuvi on voittanut Tripadvisorin Travellers’ Choice 2014 -palkinnon, ollen Helsingin 9. suosituin hotelli. Lue kävijöiden kokemuksia Tripadvisorin sivuilta.

TripAdvisor

MiniGlow & FullGlow

Tule nauttimaan hemmottelu-viikonloppu GLO Kluuvissa ja Kämp Spassa aivan Helsingin sydämessä – ja voit helposti lisätä viikonloppuohjelmaasi myös shoppailua ja nähtävyyksiä ja tutustua paremmin ihanaan Helsinkiin rentoutuneena.

18 Apr

Hotel GLO @Hotel_GLO Ota varaslähtö elämäsi kesään! Katso tästä GLO:n kuuma kesätarjous nopeimmille. Get ready for summer now! Check... t.co/QT8sHpe5lD

review pro logo

Want to know what others think? See our ratings and reviews here