GLO Hotels
GLOBAL HOTELS

Kampanjakoodi

Yritystunnus

Lisää hakuvaihtoehtoja »
  • GLO Kluuvi
    Moderni täyden palvelun lifestyle-hotelli ja kokoustilat keskellä Helsinkiä
    Varaa nyt

GLO Hotelli Helsinki Kluuvi

Toimiva ja tyylikäs täyden palvelun lifestyle-hotelli keskellä Helsinkiä.

Miltä tuntuisi herätä rauhallisten yöunien jälkeen virkeänä aivan Helsingin keskustassa?
Runsaan maittavan aamiaisen jälkeen voisi vaikkapa mennä ostoksille alueen lukuisiin designer-liikkeisiin tai viihtymään keskipäivän elokuvanäytökseen. Illalla voisi vierailla alueen gallerioissa tai mennä trendikkäälle drinkille kaupungin tyylikkäimpään baariin. GLO Kluuvi Hotelli on lähellä kaikkia Helsingin tapahtumia. Oli kyse sitten business-tapaamisesta tai pitkästä viikonlopusta, löytyvät kaikki palvelut hotellin viereltä. GLO Hotelli Helsinki Kluuvin ylellisissä huoneissa on trendikkään kodin tunnelma, runsas varustelutaso ja maailmanluokan palvelu. Tervetuloa rentoutumaan!

Palkittu Hotelli Helsingissä

GLO Hotelli Helsinki Kluuvi on palkittu lifestyle hotelli Helsingin parhaalla paikalla! GLO Hotel Kluuvi on voittanut muun muassa Tripadvisorin Travellers’ Choice 2015 -palkinnon, ollen Helsingin 8. suosituin hotelli. Lue kävijöiden kokemuksia Tripadvisorin sivuilta ja varaa oma ihana huoneesi heti.

 

TripAdvisor

 

 

 

GLO DISCOVERY

Hemmottele itseäsi ja säästä 10% varauksestasi kanta-asiakkaana! Liity GLO DISCOVERY kanta-asiakasohjelmaamme ja nauti välittömistä eduista yli 550 hotellissa ympäri maailmaa.

Syyslomakampanja

Syksy on uusien alkujen aikaa ja usein paluuta kesän vietosta takaisin kaupunkiin. Tule kaupunkiin nauttimaan syksyn tapahtumista, nähtävyyksistä ja rajattomista ostosmahdollisuuksista.

review pro logo

Want to know what others think? See our ratings and reviews here